Sommar

Sommar är det flesta bäst vet om. Inte jag. Jag hataaaar det!!!!!!!!! JAG ÄÄÄLSKAAAR VVVINNNTERRR! Jag fyller år då och plus det är vinter. På sommaren är det ju soligt värre. Men,jag hatar att de säger på TV:Det ska bli soligt med 22,24 grader..men det visar sig att det blir regn,åska,och mera.....SNÖ! Just nu är det sol med ''svarta'' moln! OK..nu ville jag bara skriva en sak-! Lägg till kommentarer,på denna fråga::::: Vilken årstid tycker du bäst om? Om du fick vara solen skulle du gråta eller typ dö av varm hetta??

Kommer ej att blogga lite-.....

Hej alla läsare!! Jag kommer tyvärr inte att blogga på en hel vecka,nästa inlägg kommer att bli den: 28 Juni 2013. (PÅ TORSDAG) Sedan kommer jag ha en road-trip. Jag ska vara borta,men jag ska kanske ladda ner Blogg.se på min mobil;)) Jag kommer hem den 5 Juli..... Så..ha det så kul tills dess!! Det kommer också bli så småning om bilder! Nu måste jag gå...ska titta på film...och ladda ner BLOGG.SE .) :) :) :) :P ;;;;;;PPPPP

5 saker jag gillar och ogillar.

Jag gillar:
-------------
1. Musik
2. Selena Gomez
3. iPhone
4. Mig själv;))
5. Min familj


Jag ogillar:
--------------

1. iPhones,alla har det,inte jag...
2.Hundar (AVSKYRRRR)
3. Mycket L.Ä.X.O.R.
4. ''Skolans: Vem är du ihop med och sånt''
5. Ormaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PSS! Här är en bild på X-factor vinnaren 2012,AWA!!

buddhah.blogg.se

Bloggen handlar om seriösa, och roliga saker, om hur vi ungdomar har det idag. Främst handlar det om mobbning och mobbare. Börja läsa annars missar du vääääldigt mycket;)

RSS 2.0