Vinter.

Vi kan säga att vintern är här. Snön är inte här.Så småning om kommer det snöa.Jag är född den 4:de December. 1 Timme innan jag föddes började första snön falla,det året. Det var en onsdag.KANSKE BLIR DET SÅ DETTA ÅRET MED!!!....Hoppas jag:))) Skala 1-10 Vad ger ni vintern och snön`??????

Pannkakor med sylt.....höstis

Att mysa på hösten-ja tack. Att vara förkyld-nej aldrig menade jag... ' Iaf. här är recept....specielt myyyyys.. --------------------------------------------------------- Tid: 30 minuter Portioner ca 10 pannkakor matlåda Denna rätt är lämplig för matlådor --------------------------------------------------------------------------------------- •2.5 dl vetemjöl •0.5 tsk salt •6 dl mjölk •3 st ägg •ca 50 g smör -------------------------- Blanda mjöl och salt i en bunke. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en jämn smet. Vispa sedan i resten av mjölken. Vispa sist i äggen. Om du har tid så kan du låta smeten stå och svälla en stund, gärna ca 20 minuter. Om man vill kan man nu smälta fettet och röra ner det i smeten så behövs det inget extra fett vid gräddningen. Annars smälter du en bit smör i taget i stekpannan mellan pannkaksgräddningarna, vilket jag brukar göra. Hetta upp stekpannan på medelhög effekt, häll i 0,5 - 1 dl smet beroende på hur stor stekpanna du har och hur tunna pannkakor du vill ha. Man får prova sig fram. När du hällt på smeten, ta upp stekpannan och vinkla den så att smeten rinner ut över hela stekpannans yta. När ytan stelnat och blivit matt är det dags att vända och grädda andra sidan. Färgen ska vara ljust gulbrun. Lägg upp pannkakorna på ett fat och grädda nästa pannkaka. Glöm inte röra om i smeten då och då så att inte mjölet sjunker till botten. Serveras med juice och sylt.

NU DRAR DET IGÅNG.

Som sagt....förkyldningar,hosta,ont i halsen,ont i magen osv. Jag är förkyld. Idag gick jag till skolan och en timme senare fick jag gå hem. Jag fick as ont i magen och kunde ej vara där. Har läxa nu. Fisyk och kemi. ´´énergiomvandling'''''''.........Hejdå.

buddhah.blogg.se

Bloggen handlar om seriösa, och roliga saker, om hur vi ungdomar har det idag. Främst handlar det om mobbning och mobbare. Börja läsa annars missar du vääääldigt mycket;)

RSS 2.0