Paus

Kände att jag inte kunde ta så lång oaus för jag har för mycket att skriva om ahhaha. Iaf, hur mycket jag hinner per en dag kommer jag skriva. Idag har jag gjort alla mina uppgifter i NO😝sen har jag varit med Roxenna. Några barn kom och skrek BUS ELLER GODIS. Ja, SKREK😛 så det blev godis vill helst inte ha bus hahah. Detta fick jag av Roxenna (bild kommer!). 
Nu kollar jag på en serie och vilar hehe😂

Senare ska jag ta en varm dusch, och lägga mig eller vara med mamma hihi💜💜


Paus

Hej alla.
Det är så här att jag måste ta en oaus från bloggen igen. Jag känner att jag är allt för stressad. Jag har läxor att göra, jag har träningar, och sedan har jag blogg. Vissa tycker säkert jaja men gör det så hinner du bloggen också. Nej.

Jag hinner inte. För jag har 2 prov om 2 veckor, nästa vecka har jag redovisning i matte. Och sedan så har jag andra läxor som; tyska, matte, no, so, engelska, svenska. Och i vissa ämen har jag jätte mycket att göra, jätte mycket att hinna innan jullovet☹️ Och sedan så är jag långt i vissa ämnen, där jag också måste jobba på💤

Så jag tar en paus, från och med idag. Jag återkommer nästa vecka på tisdag eller onsdag. Alltså böir det ingen jätte lång paus hehe. Hejdå❤️❤️❤️
Bild på Sreejita De😁😘

buddhah.blogg.se

Bloggen handlar om seriösa, och roliga saker, om hur vi ungdomar har det idag. Främst handlar det om mobbning och mobbare. Börja läsa annars missar du vääääldigt mycket;)

RSS 2.0