Vad menar du? 😂

Ha en fin dag allihopa.. Alltså ni Hannizzar😊

Hoppas ni får en bra dag med en massa skratt, ta hand om er! 

Min fråga till alla er som tar bilder som denna👇🏾.. Vad menar du? Vad är det du försöker uppnå? Logga ut gOmman😊😂

Mobbning - Människor utan moral.

För någon vecka sedan fick jag tips om att jag borde se vissa videos, statements, status typ som på facebook. Från början tänkte jag ''nä jag skiter i det, orkar inte scroola och leta''. Men sen fick jag en länk om mobbning och då klickade jag🙂 Jag stelnade. Stirrade. Funderade. Jag tänkte ''detta är något skämt''. Där sitter en (egentligen flera) personer och snackar om hur det är att vara mobbad och utsatt för mobbarens psykiska och fysiska våld. På videon uppmanar personen/personer att man ska stå upp för varandra, skydda varandra, försvara varandra... Ångestväckande måste jag säga. Samtidigt går jag in och läser inlägg hos en tjej som har varit mobbad länge och är mobbad fortfarande. Hon skriver bla att man ska ta hand om varandra och skydda varandra och nere bland alla kommentarer så ser jag folk, FOLK, människor som är riktiga mobbare, elaka personer som går efter alla i stan och slänger ur sig förnedrande kommentarer och just dessa kommenterar hennes inlägg med ''stå upp för dig själv, vi är här för dig, ingen ska behöva känna så''. 
Jag visste inte om jag skulle gråta eller skratta. Jag blev så arg att personer som bla har stått och sett vad jag har gått igenom idag gör videos om mobbning. Dem framställer som värsta skyddsänglar när dem en gång i tiden valde att blunda. Dem predikar om något dem har sett men valt att vända huvudet. Idag framstår dem som om dem alltid har varit stöd, och om man inte vet vilka dem är och om man inte känner dem så kan man lätt tänka vilka fina personligheter dem har. Nu snackar inte jag om människor som insåg hur dem är och förändrade sig, utan jag snackar om ungdomar som slickar röven för jag vet inte vad. Dem vill gärna att andra ska se på dem annorlunda, att andra ska tänka ''Gud vad snälla dem är''. För jag hittar ingen annan anledning. Jag kan inte snacka om självskadebeteende om jag själv inte har upplevt det, men jag kan försöka att sätta in mig i sådan situation. Så jag undrar dem som är ''emot'' mobbning, hur kommer det sig att dem flera gånger har stått och valt att hålla käften, hur kommer det sig att just sådana som tycker att vi ska ta hand om varandra dagligen triggar mobbare att mobba, även han som mobbade mig blev triggad av sådana, just sådana -dem som tycker att man ska ta hand om varandra. Dubbelmoral. Rövslickare. Wannabee coola. 
 
Jag har tagit avstånd från såkallade vänner just föratt dem medvetet och välplanerat ville skada mig men samtidigt låtsades som om dem inte fattar varför jag blir arg och sårad. Jag blev aldrig tillfrågad direkt hur jag mådde utan det var oftast att vissa påpekade händelser som har hänt och med flit påminde mig om allt skit. Jag har fått många meddelanden och mejl bla ''Hanna om vi bara visste, Hanna vi kunde inte göra mycket, Hanna vi såg inte, Hanna vi skojade, Hanna minns du när han gjorde det och det och det och det, Hanna jag är abslout inte sådan person jag såg allt''. Folk jag vill inte veta hur ni tänkte, hur ni tänker idag, för ni såg allt och valde att sluta som störda IQ-befriade varelser. Idag alla dem som såg, hörde, var med, var i närheten, är typ mobbningsexperter, kämpar för våra rättigheter, vill gärna att budskap ska komma fram men glömmer vilka dem egentligen är. Det är både sorgligt och roligt. 
 
Ja, jag var arg, jag blev ledsen men sen blev jag bara äcklad. Jag gillar inte personer som inte alls bryr sig om tex mig och vad jag går igenom men samtidigt framstår på nätet som värsta experter, tillochmed ledsna över vad folk går igenom. Vilket skådespel. Egentligen skriver jag detta eftersom helt plötsligt vill man ha uppmärksamhet på andras bekostand och misär. Gör inte det, gör det ni kan och vet och låt folk som har det dåligt bli nämnda och omhändertagna av riktiga hjältar. 
Dem enda personer som jag kan tacka varje dag från hela mitt hjärta förutom min familj är Thea och alla mina läsare. Ni har aldrig förändrats, ni har bara blivit bättre och vi kan förstå varandra lätt för vi vet hur det är att vara utsatt! Sedan kommer andra gruppen av mina läsare, dem väluppfostrade med stor respekt, dem hövliga, dem som känner empati, dem som alltid tar den svagas sida. Ni ska också ha ett stort tack. 
 
Idag skrattar jag faktiskt lite åt sådant ''stöd snack'' men tycker fortfarande att det är sorgligt... Nej, dem är sorgliga. Helt enkelt gillar jag inte när vissa försöker vara viktiga och har fått för sig att dem kan snacka om ett visst ämne när både jag och dem vet att dem har absolut ingenting med det att göra. Ena stunden skrattar dem och tycker det är roligt, andra stunden är dem på nätet och gör inlägg om att man inte ska mobba... Lågt och patetiskt. Snälla försepråka inte om andra moraliska principer när du inte ens själv tillämpar dem i ditt liv!
 

"bijonsa" - Beyoncé

If I were a boy
I would turn off my phone
Tell everyone it’s broken..😂😂😂😂😂😂😂

Sulayman har fått en ny bror😂Zlatans kusin😂

buddhah.blogg.se

Bloggen handlar om seriösa, och roliga saker, om hur vi ungdomar har det idag. Främst handlar det om mobbning och mobbare. Börja läsa annars missar du vääääldigt mycket;)

RSS 2.0