En väckarklocka till alla som mobbar.

Kära mobbare..
När du ser en 15årig tjej hålla hand med en 1årig son, du vet som du kallar det för hora? -Hon blev våldtagen när hon var 13. 
När du hånar en pojke föratt han gråter som ett litet barn, hans vän begick självmord igår.
När du retar en tjej för hon har blåmärke överallt, hon har precis blivit slagen.
När du skrattar åt skalliga kvinnor, hon dör i cancer.
När du skrattar åt en gammal man med ärr i ansiktet, han blev skadad under kriget.
När du skrattar åt någons brännmärke, glöm inte att denna personen räddade sitt barn från brand.
Den tjejen du kallar för fetto, hon svälter ihjäl.
Killen du kallar för idiot och efterbliven, han har Downs syndrom.
När du kallar mig för jävla muslim, du vet inte att mina föräldrar fick fly pga det. 
När du puttar på Fateemah och skrattar åt henne, kom ihåg att hon redan har blivit puttad och gråter inombords.
När du ser Antons syster och drar henne i håret, glöm inte att hon redan har försökt begå självmord.
När du har sett allt detta, se dig i spegel och fråga dig själv är du verkligen nöjd med det du gör, är det verkligen så du vill ha det? Om det är så, så hoppas jag att samtidigt som du känner glädje att du känner skammen över hur många liv du förstör vaje dag...
(null)

”Inte alla män”🙄

Tänk, föreställ er vi tjejer, 5-6 stycken sitter i stan och fikar. Helt plötsligt kommer två killar och några av oss vänder sig och säger "shiiiiit kolla paketet, tjena killen sitter du där och smular, sån röv du har, är din pappa kriminell för han verkar ha stulit stjärnor och satt i dina ögon"🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️😂
Eller tänk man gillar någon kille och går och springer efter honom och nyper honom i bröst (vad menas), och så fort han går in på toaletten så ska man banka i dörren och skrika "öppna hora, mansgris!!!!"
Ser killar hur detta låter? Eller man är på stranden och det kommer killar i badshorts och tjejer på stranden bara "yazzz" dreglar som hundar, som om dem aldrig har sett en kille innan och skriker "jag vill vara din mammas svärdotter".. Hör ni vilka bönder det är och det måste vara? När man är kapabel till att säga sånt, egentligen låter det inte roligt heller.. Det låter som om det är taget ur sådana ryska filmer eller polska där sådana killar och män går och skriker efter en? (Okej jag kunde nämna andra länder, men jag vill inte jag har faktiskt valfrihet😊) 
Eller en till sak.. Att man visslar efter dem så som dem gör. 
Det låter så dumt och lågt och fattigt, bakom all idiotism. Jag förstår inte vad som menas med att vissa killar gör så, jag kan inte förstå det. Undrar hur dem hade reagerat om vi hade börjat göra så. Dem hade nog idiotförklarat oss. 
(null)

#Metoo - föräldrar.

-En flicka blir sexuellt ofredad av ny pojke på skolan som tafsar på henne. Han tar henne på brösten så att hon får blåmärken och mellan benen. Föräldrarna upplever att när de kontaktar skolan så tas pojken i försvar. Till slut slår flickan tillbaka mot pojken. Föräldrarna får då samtal från mentorn som är upprörd och menar att flickan mobbar pojken.

-En tjej i sjuan blir sexuellt utnyttjad av tre killar på skolans toalett. Det polisanmäls men anmälningarna läggs ner, då det anses ha skett frivilligt. Flickan mår så dåligt att hon till slut får distansundervisning.

-En förälder anmäler hur pojkarna i klassen tar flickorna mellan benen. Två pojkar försöker också få anmälarens dotter att klä av sig och visa underlivet, vilket även har hänt andra flickor i klassen. Föräldern är kritisk till att skolan skickar ut ett mejl, där det beskrivs som att "barnen har fått vårkänslor".

-En flicka som går i sjuan får sitt skåp uppbrutet flera gånger. Någon skriver "hora" med tuschpenna på hennes skåp och att "(flickans namn) är äcklig" på väggen på skoltoaletten. Hon får själv skrapa bort texten på skåpet. Rektorn säger åt flickan att "inte ta det personligt". Någon dag därefter har någon skrivit "jävla fetto" på hennes skåp.
Källa: Aftonbladet. 

Detta är en vardag för över 90% av tjejer/kvinnor. Jag har väldigt mycket att säga om detta men jag gör det kortfattat om det går. 
Jag ska hålla mig till tema "föräldrar". Så jag börjar från min mamma. Första gången jag blev kallad för fitta och hora så gick min mamma till skolan, in till rektorn (dåvarande rektor.) Innan hon kom till skolan fick hon mejl "Hej Naida, det har hänt en liten incident idag som vi har lyckats lösa och alla är nöjda och glada". 
Under tiden ringer jag till min mamma och säger till henne, "ingen, INGEN ska kalla mig för fitta eller hora och jag accepterar inte det mamma. Speciellt någon som medvetet vill skada mig." 
Min mamma går in till rektorn och säger till henne "Hej fitta hur är det idag? Haft en horig dag?" Och rektorn tittar på henne helt chockad och hon börjar skaka lite. Hon svarar till min mamma med "Ursäkta du kommer in på min arbetsplats och säger kränkande ord till mig, du är väl medveten om att jag kan anmäla det och dig?" Och min mamma svarar "Om det är någon fitta i polisen som är som dig så bryr jag mig inte faktiskt, jag tyckte du skulle vara nöjd och glad om jag kallar dig för fitta. För enligt dig verkar Hanna vara nöjd och glad idag eller barn får inte ta åt sig förutom dig och vuxna?" 
Om varje förälder till dessa tjejer hade reagerat så starkt så hade ingen rektor skrivit att barn är nöjda och glada och att det är vårkänslor det handlar om! Om varje pappa och mamma hade gått och tafsat på rektor, kvinnlig som manlig så hade skolpersonal gjort allt föratt det inte ska hända igen. Föräldrar till utsatta barn måste börja skrika och bete sig precis så som dessa svin beter sig mot oss! När någons barn mår dåligt av att ständigt bli kallad för hora och fitta då sitter man inte på möte och fikar och försöker "reda ut" vad det är som händer. Det finns inget att "reda ut" över en fika. Och nej det är inte ord mot ord, det är som det är. Man blir kallad för hora och fitta, upprepade gånger! Jag som barn hade inte gillat om min mamma hade suttit och fikat med rektorn efter en sådan sak och jag tror nog att alla vi barn vill se en handling och förändring. Så kära föräldrar, se till att skydda era barn och lägg ner med mesiga samtal och möte för det löser ingenting. Ni går ut från mötet hem och idioten kommer igen och kallar ditt barn för ännu värre, så vad ska ni göra då? Kaffetermos och tillbaka till skolan eller? Det krävs inte mod till att försvara sitt barn! 
Andra tillfälle var det en kille som skulle tafsa på mig och jag säger sluta flera gånger och han tycker att det är jätteroligt. Min mamma skriver till honom "Nästa gång du rör henne, du kommer och gå omskuren i skolan". Sen går hon till lärare och säger till lärare "Hämta hans pappa så vi kan dra honom mellan benen så får vi se om det är roligt eller inte. Rör han Hanna igen kommer jag att sterilisera honom. Är det uppfattat?!" 
Han har aldrig rört mig igen och när han ser mig ibland så kan man se skamen i hans ögon och det är just det resultatet man vill se! Skam! För jag tror nog att den skamen stannar länge och påminner en hela tiden om vad som är rätt och fel. Så kära föräldrar låt ingen trycka ner era barn eller kränka dem på vilket sätt som helst. Och ni som läser detta, och har blivit utsatta, be era föräldrar att reagera lite mer starkare och lite mer bestämda. Dem har inget att förlora, antingen blir det samma skit eller så blir det förändring!
(null)

buddhah.blogg.se

Bloggen handlar om seriösa, och roliga saker, om hur vi ungdomar har det idag. Främst handlar det om mobbning och mobbare. Börja läsa annars missar du vääääldigt mycket;)

RSS 2.0