Oj vad osocial oj

Jag vill bara säga en sak till er. Jag är så osocial -asocial. Jag gillar inte människor. Dem enda jag gillar, älskar, är min familj, er läsare och några vänner. Länge har jag förnekat mitt handikapp men eftersom jag har en mamma som säger precis vad hon tycker och tänker så har hon valt att säga precis vad hon tycker och tänker till mig, och hon har rätt. Oj vad jag är osocial och jag vet inte varför, det kan ha och göra med att jag inte gillar människor. För alla är så elaka, otrevliga, lömska, farliga, med dubbelmoral, snåla osv. Så bara så ni vet, de enda individerna jag verkligen älskar är ni, min familj och mina vänner. Oj vad osocial😂💗
Hur är er syn på andra? 
Med den skrämmande blicken på bilden ser jag fortfarande så på världen. 
(PS! Flickan på bilden är inte pojke som vissa av mina vänner trodde😂)
(null)

Welcome to Sweden

Hej! Vill bara berätta en sak för er. Några av er har säkert sett serien "Welcome to Sweden" när Bruce ska hälsa på sin granne och grannen gömmer sig typ i hissen och ger en liten vink.. Egentligen vill grannen inte ens hälsa😂Bruce är från USA och granne är svensk. 
Jag och min mamma går in i vår trappa och en granne kommer ut, och jag klättrar på väggen för att undvika att hälsa.. Hur svensk kan man vara?😂💁🏾‍♀️
(null)

”quotes”

En av min mammas kända uttryck som används väldigt flitigt i olika sammanhang: "hade ni gått mer till biblioteket så hade ni tagit mindre selfies på toaletter".

PS! Hade några selfies på toa, har tagit bort dem bokstavligen för att hon har förstört mitt liv med den meningen😂
(null)

buddhah.blogg.se

Bloggen handlar om seriösa, och roliga saker, om hur vi ungdomar har det idag. Främst handlar det om mobbning och mobbare. Börja läsa annars missar du vääääldigt mycket;)

RSS 2.0