Hej men nej!

Jag vill bara påminna er om en viktig sak, något som händer dagligen och många blir missuppfattade för. Det är att det är stor skillnad mellan att försvara sig och kränka någon, att försvara någon annan och vara otrevlig. Hör ni eller ser att någon blir kränkt så ska ni stå upp för den personen, ifall ni inte klarar av det eller inte vill då ska ni gå därifrån och inte stå och se på. Ni ska inte heller skratta och tycka att det är roligt. Känner ni att någon kränker er, uttalar sig nedvärderande, då ska ni säga ifrån och inte be om ursäkt för det är väldigt stor skillnad mellan att säga ifrån och såra någon. Om någon sårar er och ni reagerar och personen känner sig helt plötsligt sårad, tro mig det är bara ett manipulativt spel och omvänd psykologi. Så känn ingen skuld och ha inget dåligt samvete! Kränk aldrig folk som redan har det jobbigt. Kränk aldrig någon överhuvudtaget! För det är väldigt äckligt och motbjudande. Och ni som klarar av att reagera, gör det! För då gör ni en väldigt fin sak. 
Tro mig, det är inte lätt att stå ensam och ta emot skit... Försvara er alltid och tillåt aldrig någon trycka ner er! 
(null)


”läslov”🍂

Påminnelse: Det är bara 12 dagar kvar till höstlov!🍂🍂
(null)

Aj iz nominejted💗

Jag har blivit nominerad till Tillgänglighetspriset på Trelleborgsgalan. Jag vill dela detta med er pga en anledning och det är att vi hörs och syns! Oavsett om jag vinner eller inte så uppmärksammas vi tillsammans och mobbning är inte något man nämner lite då och då. Det är ett samhällsproblem som man ska snacka om alltid och överalt. Tack för att ni nominerade mig, det betyder mycket. Jag vet inte vilka ni är, men det spelar ingen roll. Det som spelar roll är att vi ständigt gör något för varandra💗Ni andra kan googla Trelleborgsgalan 2018 för vidare information.
(null)

buddhah.blogg.se

Bloggen handlar om seriösa, och roliga saker, om hur vi ungdomar har det idag. Främst handlar det om mobbning och mobbare. Börja läsa annars missar du vääääldigt mycket;)

RSS 2.0