Buu!!

Idag vid halv sju på kvällen så var det mörkt ute.. Och jag är heeelt mörkrädd!! Jag o Roxenna var hemma hos henne och morfar ringde o sa att jag ska komma till dörren o öppna. När jag och Roxenna kom dit så var han ej där....? Och sedan hade vi fått reda på att han tog in sig på nått sätt!! Sedan när vi skulle hem till henne igen så vände jag mig om (hon åsså) och vi såg nått stå där. Nått vitt. Först trodde vi att det var ljuset.. Men nä!! Vi vände oss igen och där stog nån hel vit!!! Jag blev rädd så att mitt hjärta höll på att hoppa ut!! Och sedan så börjar vi skrika jätte mycket och springa upp till henne. När vi är vid hennes dörr skriker jag: "ÖPPNA DÖRREN!! Ska VITMEDELT DÖDA OSS ELLER!?!?" Och vi sprang upp!! 

Sedan är jag jätte rädd för spindlar,och hon vet det. Hon har en leksak som man kan öppna och stänga.. Hon sätter in en låtsasspindel och jag hoppar upp när jag ser den. Börjar skrika och vifta med handen mot en vägg!!!!!(hahaha) 

buddhah.blogg.se

Bloggen handlar om seriösa, och roliga saker, om hur vi ungdomar har det idag. Främst handlar det om mobbning och mobbare. Börja läsa annars missar du vääääldigt mycket;)

RSS 2.0