Uppdatering

Hej gott folk!
Tänkte förklara några saker för det verkar vara så att vissa tror att jag mår väldigt dåligt, att jag ångrar vissa saker osv.
För det första, imorgon är det 1 december, och imorgon fyller min king år! Och första december är datum som jag endast förknippar med min morfar. För han fyller år då. Jag tänker fan inte binda ihop datum med obetydliga personer som har skadat mig eller gjort mig något dåligt. Så eftersom det datumet är viktigt för mig föratt min morfar fyller år så snälla acceptera att det är bara darför!

Nästa sak är, att visst, tänker jag ibland på att stänga ner bloggen men det är typ 1 gång i månaden. Och då tänker jag på det väldigt snabbt och vet ni varför? Jo, föratt ibland kan det bli förmycket snack om saker som jag har upplevt. Jag behöver väl inte lyssna på det varje dag. Jag behöver inte bli påminnd om att det är 1 december imorgon föratt 28 februari 2014 till idag finns det datum som är mycket viktigare och mer markerade.

Det tredje, det har varit krig i Bosnien och dessa som har krigat mot varandra sitter idag tillsammans. Malala har blivit skjuten av sina fiendeer och förlåtit dem. Tyskland har varit ansvarig för första och andra världskriget, idag är tyskar världsledande och ingen ångrar när dem köper "wurst" på Lidl. Så varför ska jag ångra saker i mitt liv? Jag har inte skadat någon. Jag har inte sårat någon. Jag snackar inte skit om folk, jag har gott samvete. Och för den delen sover jag bra på natten. Så varför ska jag må dåligt imorgon eller någon av er för den saken? Missförstå mig inte men, första december fyller min morfar år. Och inget "svajn" ska ta den dagen och förvandla till något annat. För om vi ska vara ärliga så var det inget dåligt med den dagen. Jag blev inte slagen, jag blev inte kränkt, jag blev inte sårad, utan jag fick ett förlåt. Hur ärligt det var ska inte heller bli mitt problem, för idag bryr jag mig inte. Så snälla rara fina, bind inte vissa datum till vissa saker! Det är precis som man gör den 8 mars, man uppmärksammar kvinnor bara då, kvinnodagen. Uppmärksamma kvinnor varje dag. Så visst, jag har dagar då jag mår skit, dagar jag är jätteirriterad, dagar när jag är jätteledsen MEN, dem flesta dagar mår jag skitbra. Skrattar röven av mig. Andas normalt, och trivs. Jag älskar mitt liv och det tänker jag fortsätta med. Så "håll utkik" efter morgondagens inlägg föratt min morfar fyller år. Jag hoppas verkligen att ni förstår mig! Innan vägrade jag tala om vissa saker för jag ville inte utsätta någon för fara. Idag och framöver vill jag inte skriva bara föratt jag blir äcklad av alla människor som vill något dåligt, andra människor. Jag blir äcklad!! Och när jag blir påminnd om saker som har hänt mig, ja jag mår dåligt. Men inte som jag gjorde innan. Men jag är väldigt arg och ilsken och sur och agressiv för jag tänker inte längre ta emot skit från någon om något för jag förtjänar inte skitet. Och det är det som gör mig arg.
Så ni får gå till skolan imorgon i lugn och ro, och oroa er inte föratt jag tänker också göra mig fin imorgon, äta min gröt och macka, och gå till min skola och känna mig som en riktig överlevare och vinnare!!!


Vi går i repris.

buddhah.blogg.se

Bloggen handlar om seriösa, och roliga saker, om hur vi ungdomar har det idag. Främst handlar det om mobbning och mobbare. Börja läsa annars missar du vääääldigt mycket;)

RSS 2.0