varför/vOrfOr

Ni som undrar om jag hatar er, kan ställa frågor direkt här på bloggen😊Jag svarar ödmjukt😊
(null)

Elsa
2018-12-09 @ 21:28:58

https://youtu.be/zBjAl6vgn7g

lyssna på den hhhhh ser din mamma dansa

Elsa
2018-12-09 @ 21:35:34

Jag svär stt du ÄR normal!!! Yazzz queeeen tel’ emmmmm

Tindra
2018-12-09 @ 21:36:58

gomman vem snackar vi om? vem snackar vi om? ajt veeeeeeem snackar vi OM???? Är det någon så eller mobbarna? Är det någon oviktig eller vintig perZon????? Älskar dig!

Svar: Vissa oviktiga personer som undrar varför jag hatar dem och jag tänkte istället för att undra runt så kan man undra direkt här! Så kan vi föra en dialog så som man brukar göra på vissa skolor tex.. Eller istället för att skriva här så kan man gå till en vuxen!
Hanna Varmaz

Julia
2018-12-09 @ 21:37:33

Jag har en fråga, varför tror folk du hatar dem enssss?😂😂😂😂😂😂😂😂

Svar: ja det ska du inte fråga mig😂😂😂
Hanna Varmaz

Ajdin
2018-12-09 @ 21:38:22

asså jag svär inte ens sinan sakic hade kunnat hjälpa dem med deras sjuka teorier bracoooooo kako ne mogu odrasti hahah

Sara
2018-12-09 @ 21:38:51

BLOCKED 4EVER!!!!! HAHAHAHA ÄLSKAR DIG

Ellie T
2018-12-09 @ 22:25:55

Var ska jag börGa.... Jag börGar från mig sj. De som känner sig hatade just när det gäller mobbning Hanna är de som har eller hade med det att göra! De hottar sig själva lätt i allt. När jag blev utsatt och allt var över så var det just passiva mobbare som undrade såååå mycket! Tex jag kunde stå och idioter kommer och hälsar och man bara tänker wtf och jag vänder ryggen och DÅ KOMMEER kommentar ”uuu vrf ska du va så otrevlig” sen kommer en kommentar till ”men uaaa vrf så sur” och sen en till ”amen vrf e du så agressiv” Och jag tänker liksom vad e det som händer?! Hände detta påriktigt?! Och sen kom frågor harför hatar hon oss/mig,jag har inte gjort henne något INTE MEDVETET IAF 😆😆😆😆😆😆😆😆 (jag skrattar) påriktigt idioter inte medvetet lägger de till så man själv börGar undra kanske har de rätt,kanske ville de hjälpa men kunde inte osv osv. Allt är medvetet,allt var medvetet! De som mobbade mig förnekar än idag att de har gjort det men det värsta av allt är att sånna svin som ständigt hälsar på
mig förnekar allt,och de förnekar ALLA situationer och moment de var inblandade i! Såklart eller hur 😊 Istället för att kliva fram och säga jag har gjort det och det jag visste inte bättre förlåt och gå vidare så väljer de att hälsa att fråga att ifrågasätta att poängtera att det inte var medvetet. Jag kräks på
dem! Även jag vet vissa saker som har hänt dig där du blev utsatt och många stod och såg allt,många skrattade och tyckte att det inte är så farligt,de gjorde detta säkert omedvetet i flera år...... För du vet Hanna när man är 11 12 13 14 15 16 och även 17 år så är man helt blåst,man kan inget,man är helt omedveten. Man är bara ungdom. Helt omedvetet kommenterar folk dig på insta,helt omedvetet nämner de din familj,helt omedvetet skriver de till mig,men det är såååå omedvetet omedevetet det kan bli omedvetet! Jag vet att du inte hatar någon,jag utgår från mig själv,du tål inte dem. Jag tål inte heller de som mobbade mig och de passiva mobbare MEN jag hatar de som mobbade dig jag hatar dem som såg allt jag hatar dem valde att blunda när du mådde som värst. Jag hatar de från hela mitt hjärta och jag hoppas att de går igenom samma sak så de verkligen känner den smärtan,om inte det också blir omedvetet! Och även pm du hade hatat någon Hanna så har du full rätt att göra det! Du har rätt att känna och säga ifrån! Jag har till och med fått sms från de som var passiva där de är helt chockade och undrar vad det är som händer?! Det är samma personer som en gång skadade mig MEDVETET och försöker fortfarande! Så pissa på dem Hanna, hoppas de alla äter upp sig inifrån pga all smärta de orsakar andra barn och unga! Deras blickar och skratt när man går förbi deras fkn kommentarer och deras jäv*la ”hej” passar bara i soptunnan! Att hata de är det minsta jag kan göra! Att man ens har mod att fråga mig vrf jag hatar dem det är verkligen mysterium över dem! Så var som du alltid har varit Hanna,säg ifrån höj din röst och låt dessa bönder aldrig rubba din tillvaro! De är inte värda ett ski*! Jag har varit mobbad,jag har skadat mig själv,jag har varit på BUP,jag har varit på akuten,jag har gråtit och haft ångest pga av dem så visst hatar jag dem! De har förstört mitt lilla liv,när de skrattade och umgicks så satt jag ensam hemma och grät och alla hade mitt nummer men ingen skrev då utan när jag flyttade och fick vänner för livet som står upp för mig då började de skriva,ironiskt! Jg älskar dig Hanna för du vet exakt vad man har gått igenom och vd man går igenom och vad mobbning är! Du förstår och ifall du backar så gör du det för du kan inte sjunka så lågt och det är faktiskt medicinskt omöjligt ur psykologisk perspektiv för en normal människa att sjunka till andras nivå så som det är omöjligt för idioter att stiga upp till högre nivå! Och ja,jag hatar de varenda en som mobbade mig och var inblandad på nått sätt men jag hatar de andra mer ja du vet!
Så fuc* you ni som läser! Hoppas ni hittar er i varje bokstav jag skrivit!!!!
Älskar dig Hanna 💗💗💗💗💗💗💗

Svar: 😂😂verkligen tack, du lyckas sätta ord på varje känsla!!
Hanna Varmaz

Maja
2018-12-10 @ 20:25:06

Hej jag har hört att du är tillsammans med nägon, är det sant? vill kolla med dig för tror inte på rykten💗

Svar: Äntligen går rykten som är sanna😂
Hanna Varmaz

Tuva
2018-12-10 @ 20:25:40

Är du tillsammans med någon?💗💗

Svar: Ursäkta mig men någon har ett namn faktiskt💗😂
Hanna Varmaz

Lisa
2018-12-10 @ 20:26:01

heeeeeeeej du e galen ahhahahaah

Annie
2018-12-10 @ 20:26:26

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH😂😂😂😂😂

Wilma
2018-12-10 @ 20:26:51

YAZ BLOCKED AND REMOVEDDDDD AHHAHAAH

Emil
2018-12-10 @ 20:27:09

hahahahahahahah
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

buddhah.blogg.se

Bloggen handlar om seriösa, och roliga saker, om hur vi ungdomar har det idag. Främst handlar det om mobbning och mobbare. Börja läsa annars missar du vääääldigt mycket;)

RSS 2.0