Coola, smarta, roliga mobbare...

-Ungdomaaaar, lyssna nu här. Det jag ska berätta för er ska ni komma ihåg i 100 år, ni får absolut inte glömma det för det är nämligen såhär.. Det är väldigt viktigt att ni vet hur mycket ni är värda. Alltså ni ska kunna värdera er så högt som möjligt. 

-Om vi gör såhär, du/ni träffar någon ny människa, det första ni ska göra är att kolla hur personen ser ut! Är den tjock, är den kanske för smal, är den kanske homosexuell, var noga med att riktigt djupt studera om personen är kanske jude eller muslim! För det är väldigt viktigt att "sådana" ska veta att dem inte är välkommna någonstans! "Sådana" ska man slå ner på en gång, skita i dem, dem är inte värda någonting. Men se till att ni står i en grupp för ju fler ni är dessto större chans att den personen blir mer utsatt! För det är just det det går ut på. Slå ner. Ser ni att någon är ful, slå ner! Hjälper inte detta då går man vidare till nästa level! Då trycker ni ner personen verbalt, mobba, kränk, riktigt grovt. För det bevisar hur mogna ni är, vilken kunskap ni har! Det är det tydligaste beviset på att ni verkligen gör någonting för samhället! Ni kämpar mot alla fula, alla som inte sminkar sig, alla som sticker ut på något sätt, det är verkligen bevis på att ni står över alla andra! Det bevisar också på att ni är väldigt psykiskt och mentalt stabila personer! Ni har pondus, ni är något, ni betyder något. Ni är viktiga i samhället! Förstår ni vad jag menar? Alltid kolla först hur man ser ut, märkeskläder och sånt ni vet, ni är experter på det! Inget snack om den personen inte ser ut så som ni vill, ge inte utrymme till sådant skit! Visa att ni står stadigt! Det bevisar också att ni är riktigt djupa människor, ni tänker igenom varje steg ni tar. Sen om ni ser att efter allt detta, den personen ÄNDÅ mår bra, jaaaaa men då går man vidare till nätet! Där är det fritt fram att sprida er kunskap vidare genom tex. skapa olika grupper mot den personen, lägga ut bilder som verkligen bevisar att ni har rätt. Ni använder sociala medier på ett så bra sätt att man inte ens behöver vara källkritisk. Och räcker inte det, jaaa men då finns det alltid någon i den gruppen som uppmuntrar till självmord, som väcker ångest, som ser till att nätet är fritt från alla fula människor, alla terroriste*, alla prideflaggor. Så ni är exemplariska och väldigt duktiga på att skydda samhället från sådana.. För jag menar vem vill ha fula människor? Ellerhur? Och just där kommer ni poliser, ni samhällsmedvetna, modemedvetna, experter på H&Ms rea, analytiker för märkeskläder, nätvänliga, oskyldiga små änglar som ska fixa allt, så världen blir fri från allt det fula och äckliga! Och det är då ni kan känna att ni gör något bra! Det är då ni vet att ni är tillräckliga, och det är då ni inte slutar! För ni blir aldrig nöjda, ni blir nöjda när ni har lyckats med att utrota alla äckel. Så bara kör på och tryck ner folk för det verkar vara enda sättet att ni ska kunna må bra. Sorgligt men sant. 

Det är egentligen så många mobbare funkar i grupp, ledare, clowner. Det är verkligen så dem tänker, "hallå kom vi trycker ner hen..." Idiotism har inga gränser och man kan se det så klart och tydligt hur mobbare njuter av uppmärksamhet genom att skada andra och även uppmuntra folk till självmord! Jag kräks på er, vi kräks på er, min mamma kräks på er, flera länder kräks på er, barnkonventionen kräks på er, hela diskrimineringslagen kräks på er, ni stimulerar spottkörtlar och kräkreflexer! 
En vacker dag kan det vara DU, glöm inte det!
(null)
I am krejking.   :)

buddhah.blogg.se

Bloggen handlar om seriösa, och roliga saker, om hur vi ungdomar har det idag. Främst handlar det om mobbning och mobbare. Börja läsa annars missar du vääääldigt mycket;)

RSS 2.0