Årets Nätängel Junior👼🏾

Jag vill informera er att jag precis har blivit nominerad till Årets Nätängel Junior, och nere under texten lyder motivering. Jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv och vad jag har uppnått hittills, tillsammans med er! En av lösningarna till att stoppa näthat och se till att det inte sprids vidare är att reagera på en gång och inte låta det ligga och gro! Var inte rädda att reagera, säga ifrån, kommentera, och även ringa om det behövs. Mobbare och snackare SKA kunna lära sig att ha en finare ton på nätet, det ska inte vara så svårt. Är man envis och vill jävlas, så finns det alltid en lösning. Den här nomineringen är ett bevis för mig att jag gör rätt och att det går åt rätt håll!

Ni kan läsa mer här . Eller på länken:
https://www.mysafety.se/aretsnatangelbarnochungdom2019

PS. Jag är definitvt inte ute efter att vinna, den här nomineringen räcker långt för mig och är en tydlig bekräftelse på att jag gör rätt och detta kommer att driva mig vidare att fortsätta göra som jag har gjirt hittills.
(null)
(null)


buddhah.blogg.se

Bloggen handlar om seriösa, och roliga saker, om hur vi ungdomar har det idag. Främst handlar det om mobbning och mobbare. Börja läsa annars missar du vääääldigt mycket;)

RSS 2.0